Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 14:08

Ανακοίνωση E.O.K. προς τα σωματεία μέλη της ΕΟΚ με δικαίωμα ψήφου στη Γ.Σ. 12/9/2021

Σήμερα ενημερωθήκαμε από την Εφορευτική Επιτροπή ότι απεστάλη μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) σχετικό mail στην προσωπική δηλωθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση για τη διαδικασία συμμετοχής του αντιπροσώπου – εκλογέα του σωματείου σας στις ηλεκτρονικές εκλογές της 12/9/2021.
Παρακαλούμε να ελεγχθεί άμεσα το δηλωθέν προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (εισερχόμενα και  ανεπιθύμητη αλληλογραφία) και σε περίπτωση που δεν το έχετε λάβει να αποστείλετε στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  την ορθή ηλεκτρονική διεύθυνση (mail) του αντιπροσώπου – εκλογέα του σωματείου σας.
Υπενθυμίζουμε ότι το δηλωθέν ΑΦΜ πρέπει να είναι του αντιπροσώπου εκλογέα σας και ΟΧΙ αυτό του σωματείου σας, διαφορετικά δεν θα λάβει mail για να ψηφίσει.

Read 144 times